Wie zijn wij

Wie zijn wij

ELEKTROB INSTALLATIES B.V.

Elektrob is op 1 april 1989 opgericht. De laatste jaren is er veel ervaring opgedaan op het gebied van elektrotechnisch advies, planning en installatie. Wij zijn werkzaam in vakgebieden zoals licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole, camerabewaking, telematica, besturingstechniek, telefooncentrales, datanetwerken, zonnepanelen, laadstations voor elektrische auto’s en domotica.

Wij zijn een familiebedrijf en onderscheiden ons met onze allround monteurs. Zij worden breed opgeleid en zijn daarom flexibel inzetbaar. Daarnaast biedt hun gevarieerde baan afwisseling, waardoor het werk voor hen interessant blijft. Dit merken wij door de tevredenheid van onze medewerkers en het lage verloop. Ze werken lang bij ons.

Daarnaast onderscheiden wij ons door onze up-to-date kennis. Wij bouwen specialistische installaties voor oliebedrijven, supermarkten, musea en natuurlijk ook voor woningen. Wij streven naar een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Hierbij wordt specifiek rekening gehouden met de wensen van de klant. Elektrob Installaties staat sowieso garant voor een hoge kwaliteit. Onze klanten tonen hun tevredenheid door met ons te blijven samenwerken.

 

Elektrob Installaties is een aangesloten bij Techniek Nederland en erkend VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) installateur. De richtlijnen en voorschriften, die op grond daarvan worden gehanteerd betekenen voor u een extra garantie voor een oplossing ‘op maat’.

Wij zijn in het bezit van het VCA certificaat (Veiligheidscertificaat Aannemers). Naast duurzaamheid staat de veiligheid van onze medewerkers en klanten voorop.

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij Uw Duurzame Installateur, een landelijk samenwerkingsverband tussen diverse installateurs op gebied van duurzame toepassingen zoals laadpunten, zonnepanelen en verlichting.

Wij zijn aangesloten bij

Waar kunnen we u mee helpen? Neem gerust contact met ons op.

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl