BEVEILIGING

BEVEILIGING
Brand- en/of ontruimingsinstallatie in woerden? Elektrob installaties

Met onze kennis en ervaring ontwerpen, installeren en onderhouden wij elektronische beveiligingssystemen, brand- & ontruimingsinstallaties en toegangscontrole voor particulieren, bedrijven, winkels en instellingen. Nadat u Elektrob heeft benaderd, wordt een afspraak gemaakt om ter plaatse op basis van een risico-analyse een beveiligingsplan op te stellen.

U ontvangt van een ons een vrijblijvend beveiligingsadvies. Dit op maat gesneden plan bevat uitgebreide informatie over de installatie en de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Alle informatie wordt binnen ons bedrijf op een veilige manier opgeborgen. Elektrob is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Elektrob woerden is op 1 april 1989 opgericht. De laatste jaren is er veel gevarieerde ervaring opgedaan op het gebied van advies, planning en installatie. Het bedrijf is werkzaam in diverse vakgebieden zoals elektronische beveiligingssystemen, brand- & ontruimingsinstallaties en toegangscontrole. Wij willen u hierbij graag adviseren en helpen.

Wij proberen ons te onderscheiden in de markt. Doordat de monteurs ‘allround’ worden opgeleid is een flexibele inzet mogelijk.

Onze specialisaties

Beveiligingsinstallatie
  • Beveiligingsinstallatie
Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
Camerabewaking
  • Camerabewaking
Toegangscontrole
  • Toegangscontrole
0348-431844
info@elektrob.nl