ZONNEPANELEN

ZONNEPANELEN

ZONNEPANELEN 

Uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen. Niet meer afhankelijk zijn van de grillen van de olieprijs en grote energieleveranciers. Zonnepanelen en omvormer geven een hoog rendement en de terugverdientijd is ongeveer 7 jaar, afhankelijk van de ligging van uw dak.

Zonne-energie en zonnepanelen zijn veel in het nieuws als alternatieve energiebron. De belangstelling voor het plaatsen van zonnepanelen groeit, omdat zonnepanelen het hoogste rendement geven van alle duurzame producten. Daarnaast stijgen de energieprijzen. Dankzij technologische ontwikkelingen genereren zonnepanelen ook een steeds hogere opbrengst.

Zonnepanelen nodig? Elektrob installaties uit woerden is gespecialiseerd in elektronische zonnepanelen en andere energie opwekkende oplossingen.

WAAROM ZONNEPANELEN?

6 Redenen om te investeren in uw eigen zonnepanelen

  1.  minder afhankelijk zijn van energieleveranciers
  2.  bijdragen aan een schoner milieu
  3.  een lagere energierekening
  4.  uw maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen als ondernemer
  5.  uw investering binnen een acceptabele termijn terugverdienen
  6.  uw spaargeld op een nuttige manier inzetten en hoog rendement genereren

ZONNEPANELEN OP UW DAK.

Voor veel mensen lijkt het overstappen op zonnepanelen een hoop gedoe. Uw Duurzame Installateur Elektrob Installaties neemt u veel werk uit handen. De eerste stap is onderzoeken of uw dak geschikt is om er zonnepanelen op te plaatsen. Om optimaal gebruik te maken van de kracht van de zon, zullen de panelen in de goede richting en onder de juiste hoek geplaatst moeten worden. Optimaal is als de panelen in zuidelijke richting onder een hoek van 35 graden geplaatst worden. Om uw eigen situatie goed in kaart te brengen heeft u professioneel- en onafhankelijk advies nodig. Uw Duurzame Installateur Elektrob Installaties analyseert en adviseert. Is de situatie optimaal, dan leggen wij met ons gekwalificeerde personeel de zonnepanelen op het dak en sluiten wij deze aan in de meterkast. Wanneer uw situatie niet optimaal is, dan geven wij dit uiteraard ook mee.

               

0348-431844
info@elektrob.nl