LAADPUNTEN

LAADPUNTEN

OPLAADPUNTEN VOOR ELEKTRISCHE AUTO

De elektrische auto is het vervoer van de toekomst, het is goedkoop, schoon, stil en duurzaam. Als u een elektrische auto heeft of aan wilt schaffen, dan moet deze natuurlijk wel veilig opgeladen worden. Wij leveren en installeren verschillende merken en soorten laadpalen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een oplaadpunt bij uw huis en/of bedrijf te plaatsen. Wat een belangrijke rol speelt bij het opladen is hoe leeg de accu’s zijn en hoe snel de auto kan opladen. Thuis, met een 230 Volt aansluiting, duurt dat (afhankelijk van type auto) ongeveer 8 uur. Bij een snellaadpaal, zoals die bij snelwegen te vinden zijn, kan het in 30 minuten. Voorwaarde is dan wel dat de elektrische auto geschikt is voor snelladen. Overigens gaat het laden van de eerste 60 à 70 procent sneller dan de rest, dus je hebt al snel een bruikbare lading als je niet meer heel ver hoeft. Het opladen van de elektrische auto via een normale wandcontactdoos 230 volt is niet altijd veilig, daarom leveren wij verschillende soorten laadstations. Wij plaatsen dan, om de veiligheid te garanderen, een extra groep in de meterkast.

Wanneer u voor duurzaamheid kiest, kunt u ervoor kiezen om zonnepanelen op uw bedrijf of huis te leggen. Hiermee spaart u het milieu, maar ook uw bankrekening.

Ook wij rijden een volledig elektrische auto die opgeladen wordt via een laadpaal op ons terrein. De laadpaal wordt gevoed door onze zonnepanelen op het dak.

#
#
#
#

Bent u op zoek naar een laadpaal bij u thuis of bij het bedrijf, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl