Camerabewaking

Camerabewaking
camera bewaking Woerden- Elektrob installaties Woerden

Camerabewaking voor bedrijf of woning

Signaleren in een vroeg stadium is hèt middel om ongenode gasten buiten de deur te houden. Naast een inbraaksignaleringssysteem is camerabewaking een handig hulpmiddel. Een camerabewakingssysteem kan preventief werken, omdat indringers zich wellicht twee keer bedenken als er een camera is opgehangen.

Camera’s vormen de extra ogen op plekken in- en rondom uw woning, bedrijfspand of perceel welke u zelf niet altijd kunt overzien. Door de gemaakte camerabeelden neemt de pakkans van de vandaal of dief toe en het bewijs van de daad is “snel” geleverd. Daarnaast bent u niet afhankelijk van de oplettendheid van omwonenden of toevallige passanten. Digitale beeldopslag op een harde schijf maakt het gemakkelijk om beelden terug te vinden en uit te printen. Over het beheer van de beelden en de bewaartermijn worden duidelijke afspraken gemaakt. Dit is ook wettelijk geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Indien gewenst kunnen wij programmeren dat u op afstand, via uw smartphone of tablet, de camera’s kunt bekijken en bedienen.

Wilt u uw eigendommen beschermen tegen indringers, neem dan contact met ons op.

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl