TELEMATICA

TELEMATICA

TELEMATICA

Telematica is een discipline die zich bezighoudt met telecommunicatie en informatica, maar vooral ook met zaken waarbij deze twee gecombineerd toegepast worden. U kunt dan denken aan dataverbindingen, computernetwerken, maar ook vaste en mobiele telefoonverbindingen

  • Telefooncentrales en VOIP
  • Datanetwerken
  • Glasvezel
  • Intercom

Telefooncentrales en VOIP

Voorheen werden enkel telefooninstallaties geïnstalleerd, waarbij dat nu voornamelijk is overgegaan op Voice Over IP, of te wel VOIP. De telefoonverbinding loopt dan over datalijnen.

Wij staan als telematicaspecialist garant voor een perfecte uitvoering van dergelijke installaties

Datanetwerken

Voor datanetwerken bieden wij verschillende merken aan (o.a. Panduit en Radiall). Wij beschikken over meetapparatuur om nieuwe- en bestaande datanetwerken door te meten en kunnen indien gewenst een certificaat afgeven.

Glasvezel

Glasvezel kan een onderdeel zijn van uw dataverbinding. Wij installeren in huis of bedrijf het interne glasvezelnetwerk voor supersnelle verbindingen.

Intercom

Ook een intercominstallatie valt ook onder telematica. Wij leggen een intercominstallatie aan o.a. in woonhuizen, appartementencomplexen en bij bedrijven.

Telematica nodig? Elektrob installaties uit woerden is gespecialiseerd in telematica, telefooncentrales en datanetwerken.

Bent u een bedrijf, VVE of particulier en op zoek naar telematica of heeft u er vragen over, neem dan contact op.

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl