ELEKTROTECHNIEK

ELEKTROTECHNIEK

Elektromonteur in Woerden nodig?

Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en keuren elektrotechnische installaties in woningen, winkels, kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Wij werken wij voor aannemers, winkelbedrijven, kaaspakhuizen en particulieren. Wij voeren de verplichte NEN 3140-keuringen uit voor zowel bedrijven als voor woonhuizen.

Ieder kantoorpand, bedrijfshal of woonhuis vraagt om een unieke installatie. Onze uitgangspunten zijn de specifieke voorkeuren van de opdrachtgever. Voordat wij beginnen met de elektrotechnische installatie aan te leggen, nemen we zorgvuldig uw wensen door. Onze brede ervaring met projecten in de luxe woningbouw, kantoorpanden, winkels en appartementencomplexen maakt ons veelzijdig. U ontvangt van ons altijd een offerte op maat.

Omdat wij een familiebedrijf zijn, wij onze medewerkers waarderen en wij hen een gevarieerde loopbaan gunnen, zijn zij breed opgeleid. Wij scholen onze monteurs in alle richtingen, omdat wij geloven dat één aanspreekpunt en kennis van zaken samen gaat. Daar profiteert u van als onze monteurs bij u aan het werk gaan. Daar profiteren wij van, omdat u tevreden bent.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze manier van werken, of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op.

 

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl