DOMOTICA

DOMOTICA

DOMOTICA IN HUIS EN ZORG

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domoticasystemen automatiseert u uw verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging en nog veel meer. Daarnaast wordt domotica veel in de zorg toegepast. De domoticasystemen van Elektrob zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw woonhuis of bedrijfspand.

Wat is domotica?
Domotica zorgt voor de integratie van verschillende installaties zoals verlichting, (camera) beveiliging, verwarming, ventilatie en audio of video. Domotica maakt wonen en werken aangenamer, comfortabeler, bespaart energie, draagt bij aan een grotere duurzaamheid en kan voor extra veiligheid zorgen bij zowel aan- als afwezigheid. Uw apparaten kunnen via uw smartphone of tablet worden bediend. Bent u vergeten de verwarming lager te zetten en u bent niet thuis? Met domotica kan op afstand uw verwarming lager gezet worden.

Grofweg zijn er twee belangrijke segmenten voor domotica. Zo zijn er toepassingen voor in huis, die het comfort vergroten en voor veiligheid zorgen, en zijn er toepassingen voor in de zorg.

Voorbeelden van domotica voor thuis:

Voorbeelden van domotica voor de zorg

domotica, knx, slim huis? Elektrob installaties Woerden

DOMOTICA SAMENGEVAT

Duurzaamheid

U bepaalt waar verwarming en koeling nodig is. Het systeem geeft aan wat u verbruikt.
Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.

Comfort

Met uw smartphone, tablet of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.

Controle op afstand

U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde- en verlichte omgeving met gebruik van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Elektrob kijkt graag met u naar de mogelijkheden. Neem gerust contact op met ons.

0348-431844    0348-431844
    info@elektrob.nl